Druhá stříbrná kniha snů - Gier, Kerstin, 1966- (CooBoo, 2015)
Druhý díl fantaskně romantické trilogie německé autorky pokračuje v příběhu zasněné Liv Silberové, jejíž život se začíná dramaticky komplikovat jak v tajuplných snech, tak v bdělém světě.