Italský slovník na cesty - Baldussi, Stefano (Ilustrovaný slovník (Edika), 2015)
Ilustrovaná příručka pomůže s jazykovou slovní zásobou v situacích, s nimiž se turisté v zahraničí nejčastěji setkávají.