Návrat starých časů - Hazlitt, Henry, 1894-1993 (Mises.cz, 2015)
Dystopický román o světě, v němž zvítězil komunismus a ideologie marxismu-leninismu z pera amerického ekonoma a filosofa poloviny 20. století, vznikl paralelně s Orwellovým "1984" a představuje podobný "krásný nový svět"...