Společenské vědy a audiovize - Bendová, Helena, 1976-; Strnad, Matěj, 1989- (Akademie múzických umění v Praze, 2014)
Tento sborník obsahuje texty významných osobností z různých humanitních a společenských oborů. Klade si za cíl seznámit čtenáře s metodami a koncepty, které jsou klíčové pro porozumění audiovizuálním médiím.