Česká pohanková kuchařka - Šimková, Hana (CPress, 2015)
Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí. Nakladatelská anotace. Kráceno.