Dekorace z pedigu - Benešová, Naděžda (Výtvarné techniky (CPress), 2015)
Obrazová publikace představuje návody k výrobě dekoračních předmětů a dóz z pedigu, vhodných doplňků do domácnosti nebo netradičních dárků.