AutoCAD : názorný průvodce pro verze 2015 a 2016 - Špaček, Jiří, 1980- (Computer Press, 2015)
Příručka seznamuje se všemi důležitými funkcemi grafického programu AutoCad sloužícího ke tvorbě technické dokumentace a k vizualizaci průmyslových projektů.