Jen jednou mladá - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2015)
Román s ironickým nadhledem vypráví o začátcích kariéry mladé herečky, kterou v prvním angažmá čekalo kromě zajímavých rolí i první velké milostné zklamání.