Jet: Procitnutí - Blake, Russell (Fantom Print, 2015)
Jet bývala nejvýkonnější agentkou Mossadu, ale okolnosti ji přinutily tuto životní cestu přehodnotit. Aby se zbavila okovů tajné služby, předstírala vlastní smrt a myslela, že tím svou minulost definitivně pohřbila.  Jenže minulost se tak snadno nevzdává…  Jetin nový život naruší brutální útok a ex-agentka se musí znovu ponořit do kalných vod plných krutosti a klamu, aby zachránila sebe i ty, které miluje.  Thriller Procitnutí přivádí na scénu novou atypickou protagonistku, jež se musí vypořádat s drsnou a nekompromisní skutečností plnou nečekaných zvratů a střemhlavých pádů do neznáma.