SPSS - Praktická analýza dat - Řehák, Jan, 1939- (Computer Press, 2015)
Průvodce speciálním programovým systémem IBM SPSS Statistics pro statistické zpracování dat zahrnuje techniky a postupy pro práci s úpravami datových souborů, metody statistické analýzy, editační úpravy výstupů ap.