Vánoce z celého světa - Medková, Karolina (Albatros, 2015)
Bohatě ilustrovaná knížka, která dětem ukáže, co dělají o vánočních svátcích lidé z jiných koutů světa. Pro děti zejména předškolního a mladšího školního věku jsou připraveny hledací obrázky, zábavné úkoly a krátké texty.