Moderní management jakosti : principy, postupy, metody - Nenadál, Jaroslav, 1946- (Management Press, 2008)
Příručka obsahuje přehled základních principů a koncepcí moderního managementu jakosti i klíčových aspektů této významné součásti podnikového řízení.