Amélie a duchové - Neomillnerová, Petra, 1970- (Albatros, 2015)
Amélie a Markéta, jedna žije na počátku jednadvacáteho století, druhá zemřela na konci devatenáctého. Duchařský příběh pro dívky kolem 10 let.