Pravé domácí - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2015)
Stejně jako v předcházejících knížkách si autorka neklade žádné vysoké cíle, ale dokazuje, že i drobné nepříjemnosti všedního života mohou být zdrojem humoru a že záleží jen na tom, jak se člověk k životní realitě postaví. Historky z rodinného zázemí jsou jako vždy psány s lehkostí a s vytříbeným citem pro jazyk, jeho možnosti a zvláštnosti.