Ota Pavel - postskriptum : ohlédnutí za životem a dílem mimořádně nadaného spisovatele - Kovář, Pavel, 1944- (XYZ ve společnosti Albatros Media a.s., 2015)
Ohlédnutí za životem a literárním dílem spisovatele a sportovního redaktora Oty Pavla.