Ducháčkovic rodina, aneb, Tajemství půlnoční mlhy - Vebrová, Sandra, 1985- (Fragment, 2015)
Pokračování veselých příhod tří sourozenců duchů, kteří žijí v podivném sídle za mlžným oparem, ale rádi se vydávají mezi lidi a vyvádí tam jednu rošťárnu za druhou. Pro mladší děti.