Jazykový průvodce pro přežití - Francie : pro pobyty v zahraničí - Antonová, Barbora, 1968- (Edika, 2016)
Chystáš se odjet na studijní pobyt do Francie? Pak ti tento šikovný jazykový průvodce pomůže nejen s přípravami na cestu, ale hlavně ti usnadní každodenní pobyt v zemi galského kohouta. Najdeš tam nezbytné výrazy pro každou situaci (příjezd, jídla a večery s rodinou, studium, noví přátelé, hobby, nákupy, výlety), základní informace o zemi a také praktické rady, které určitě oceníš během pobytu. Nakladatelská anotace.