Romantičeskije novelly = Romantické novely - Podlesnych, Alena, 1972- (Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé (Edika), 2016)
Dvojjazyčné vydání tří krátkých próz ruského novoromantického autora, převyprávěných s ohledem na mírně pokročilé studenty ruštiny. Komplet s CD ve formátu MP3.