Plaváček - Brožíková, Helena (Matik Liberec, 2016)
Rozvodněná řeka přinesla k dívce, která si říká Jenny, malého pejska. Podaří se Jenny najít jeho majitele? Vypátrá tajemství paní Laury a zjistí, kdo byl záhadný Čak? A co se přihodí, když do města přijede cirkus se třemi papoušky? To vše i další své příhody vypráví Jenny v této knížce.