O tom, že někdy i hrábě rozkvetou : pohádky trochu jinak - Procházka, Luboš (Fragment, 2016)
Pohádky o tom, že i hrábě někdy rozkvetou a štěstí si nakonec najde to správné místo. Jak se hastrmánek Ignác vydal do světa, jak malá Eliška omylem do pekla přišla, jak Honza přechytračil i krále Chytrolína a další pohádky. Nakladatelská anotace. Kráceno.