Kam za živou vodou - Dvořáková, Magdalena, 1975- (Kam v České republice (CPress), 2016)
Průvodce po zajímavých místech, která jsou spojena s vodou: knížka nás zavede k léčivým pramenům, studnám a studánkám v různých regionech České republiky.