Zvířátka z Kouzelného lesa – Kočička Kiki - Small, Lily (Albatros Media a.s., 2016)
Vítejte v čarovném lese, o který se starají roztomilá zvířátka a vzduchem voní kouzla.Kočičí víla Kiki má krásný úkol. Každý den poletuje po lese a zdobí pavučiny blyštivými kapičkami rosy. Jednou potká uplakaného myšáčka, který se ztratil. A protože jsme v Kouzelném lese, kde si zvířátka pomáhají, otře mu slzičky a dají se do hledání. Podaří se Kiki dovést myšáčka domů? Napínavá cesta začíná…Laskavé příběhy pro nejmenší čtenáře o tom, že pomáhat, je krásné.