Proč nekveteš? - Macurová, Katarína, 1983- (Albatros, 2016)
Malému medvídkovi v zahradnickém oblečku vyrostla na zahrádce zvláštní květina. Roste do výšky i do šířky, ale vůbec nekvete. Co se to s ní asi děje? Obrázková knížka s roztomilým příběhem pro děti od 3 let.