Terezka a bublinková víla - Brožíková, Helena (Matik Liberec, 2016)
V osmi pohádkových příbězích poznává malá Terezka s kouzelnou vodní vílou Bubulinkou proměny vodního světa. Podívají se spolu za velrybou do oceánu, za tučňáky na ledovec, na břehu největší řeky potkají opičku Julinku, obdivují duhový vodopád a ocitnou se i u jezírka v podzemí. Na cestách se Terezka setká s mnoha zvířátky i s novými kamarády.