Digitální ekonomika : žít nebo přežít - Pilný, Ivan, 1944- (BizBooks, 2016)
Autor v knížce podává obraz světa, který se radikálním způsobem proměňuje vlivem digitálních technologií. Digitalizace a elektronizace zasáhla většinu oblastí lidského konání a zcela změnila charakter naší práce s informacemi.