Vincent a Bóďa. - Šinkovský, Martin, 1979- (Albatros, 2016)
Bóďa je na prázdninách u prarodičů na Moravě. Děda vinař mu jednoho večera prozradí, kdo je nejlepší přítel vinařů. Prázdninový příběh pro mladší čtenáře.