Výtvarné hrátky s různými materiály - Vondrová, Petra (Dílna nápadů, 2016)
Návody jsou rozděleny do pěti kategorií podle stěžejního materiálu: staré boty, plasty, potraviny, papír a karton, různé předměty. Použity jsou rozmanité techniky: lepení, stříhání, tisk, malba, textilní techniky apod.