Winston: Agent Tichá labka - Scheunemannová, Frauke (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Winston zo všetkého najradšej polihuje na pohovke, pradie a nechá sa hladkať Kirou. Kiežby to tak navždy zostalo! Vyjde však najavo, že Kirinu spolužiačku Emíliu uniesli. Vydierač žiada od prestrašených rodičov výkupné. Polícia stále tápa v tme. Keď príde na lov zločincov, Winston – agent Tichá labka – nepozná strach. V pátraní mu pomáhajú mačky z dvora, ruská babuška a jeho neomylný inštinkt!