Inheritance : pevnosť duší : odkaz Dračích jazdcov : štvrtý diel - Paolini, Christopher, 1983- (Fragment, 2012)
Čtvrtý a závěrečný díl kultovní fantasy ságy Odkaz dračích jezdců, ve kterém naposledy přilétá na křídlech dračice Safiry hrdina Eragon.