Mariotovi dediči 1 – Predurčenie - Holecyová, Marja (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Jeden deň, jedno stretnutie, jeden rozhovor prevrátia život štrnásťročnej Mije z Nitry naruby. Zistí, že čarovanie, lietanie a zaklínanie nie sú len smiešne výmysly rozprávkarov. Mija v sebe objavuje výnimočnú moc a učí sa ju ovládať, no najskôr sa musí naučiť ovládať samu seba... Púšťa sa do najväčšieho dobrodružstva svojho života a netuší, že tým otvára dvere ďalším vzrušujúcim udalostiam, pretože podľa veštby len Mariotovi dediči, medzi ktorých Mija patrí, dokážu zastaviť vojnu.Začítajte sa do prvej časti slovenského fantasy románu napísaného mladou študentkou Marjou Holecyovou.