Špirála hrôzy v Podzemí - Gordon, Roderick (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Dobrodružstvo Willa Burrowsa pokračuje! Styxovia sa znovu vynorili z Podzemia na Povrch. Pokiaľ ste si mysleli, že likvidátori boli odporní, zabudnite na to. Tentoraz so sebou totiž vzali aj svoje ženy. Jediné, čo im stojí v ceste je Will Burrows a jeho priatelia. Krútiaca sa špirála chaosu sa roztáča a nie všetci prežijú. Ak sa domnievate, že na Povrchu ste v bezpečí, radšej sa znovu zamyslite!Piaty diel napínavej dobrodružnej série Podzemie.