Posolstvo jednorožcov 1 – Strážcovia dobra - Vyoral, Petr (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Vydajte sa za dobrodružstvom do Lilandgarie, krajiny posvätných jednorožcov! Jednorožce sú stelesnením dobra, a kým sú pohromade, nemá zlo šancu. Jeden z jednorožcov sa však oddelí od stáda, a tým je dobro narušené. Ničomný čarodejník Valgar chce ovládnuť celú Lilandgariu. Vypustí z temnoty hrozné netvory a snaží sa nájsť strateného jednorožca, aby zničil dobro raz a navždy, a oslobodil z hlbín pekla najmocnejšieho démona všetkých čias Golroga. Do Lilandgarie sa preto vracajú elfovia, aby pomohli zachrániť dobro a opäť nastoliť rovnováhu sveta.