Digitální fotografie pro seniory - Pecinovský, Josef, 1946- (Computer Press, 2014)
Publikace pomůže s výběrem vhodného digitálního fotoaparátu, vysvětlí, jak jej nastavit a obsluhovat. Samostatné kapitoly jsou věnovány komponování snímků a fotografování různých žánrů (portréty, dovolená, krajina, příroda, budovy), zpracování hotových fotek a jejich úpravám (seznamuje se softwarem Zoner Photo Studio).