Fotografujeme portréty - Bartoš, Michal, 1957- (Computer Press, 2013)
Publikace určená začínajícím i pokročilým fotografům, kteří se chtějí zdokonalit v pořizování portrétních snímků. Obsahuje doporučení týkající se mj. techniky, kompozice, portrétování v interiérech či exteriérech. Přibližuje různé žánry fotoportrétů.