Fotografujeme architekturu - Bartoš, Michal, 1957- (Computer Press, a.s., 2012)
Průvodce fotografováním architektury. Množství ukázek umožňuje vyzkoušet celou řadu tipů, nápadů a cvičení, jejichž cílem je zlepšení technické i výtvarné kvality fotografií architektury.