Triler: Výkrik do tmy - Martini, Manuela (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Teplá letná noc, skvelá párty, vzrušujúci bozk v lodenici – a potom už nič. V spomienkach zíva len čierna diera. Franziska sa vracia na miesto, kde pred rokom zomrel za nevyjasnených okolností jej priateľ. Všetci sú presvedčení, že vrahom je ona, pretože si nič z osudného večera nepamätá. Musí si spomenúť, čo sa vtedy naozaj stalo. Prečo jej v tom ale niektorí bránia? Pri hľadaní pravdy sa sama ocitá v nebezpečenstve... Čo ak sa všetko odohralo úplne inak?