Upírske denníky 10 – Posadnutí démonmi - Gálisová, Marína (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
V Temnom rozmere číhajú na Bonnie temné hrozby. Podarí sa Elene a Stefanovi dostať k tajomstvu kitsune, získať magickú Silu a zachrániť Bonnie? Mestečko Fell´s Church sa stále viac podobá na mesto duchov. Pod vplyvom mágie sa situácia mení na boj detí proti dospelým. Vo svete úplného chaosu už nie je čas na lásku. Alebo žeby predsa?