Upírske denníky 13 – Mesačná pieseň - Gálisová, Marína (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Trinásty diel série Upírske denníky!Nový školský rok začína pre Elenu naozaj skvele - život so Stefanom je krajší než kedykoľvek predtým, všetkých svojich priateľov má pri sebe a zdá sa, že aj Damon sa konečne zmenil. Keď sa však zrazu začnú zo školy strácať študenti, rýchle sa šíri panika. Podarí sa im ochrániť jeden druhého? Zlo je všadeprítomné a môže zaútočiť odkiaľkoľvek a na kohokoľvek.