Upírske denníky 15 – Neviditeľné zlo - Gálisová, Marína (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2016)
Elena a jej priatelia si užívajú pokojný študentský život na univerzite. Elenine strážcovské schopnosti sa však v poslednej dobe zdokonalili a ona cíti, že sa blíži nové nebezpečenstvo. So Stefanom a ostatnými priateľmi sa musia postaviť proti krvilačnému prvorodenému upírovi, ktorý je však vždy krok pred nimi. Dokážu čeliť takému mocnému protivníkovi a zachrániť Elene život?