Legendy zabytoj mel'nicy = Legendy zapomenutého mlýna - Abramuszkin, Wladimir, 1956- (Dvojjazyčná kniha pro pokročilé (Edika), 2016)
Historické povídky ve stylu lidových pověstí, inspirované atmosférou historického mlýna v Bohuslavicích u Kyjova. Dvojjazyčné rusko-české vydání, doplněné MP3 nahrávkou ruského textu.