Učíme děti myslet a mluvit, aneb, Ví to každá kapka - Weinberger, Jiří, 1946- (Edika, 2016)
Hravá publikace českého básníka a písničkáře představuje stovku vtipných básniček s náměty pro práci ve škole, k přetváření, parodování, ke zpěvu, k ilustrování i k přemýšlení. Básně pro mladší děti, vhodné jako inspirace pro učitele 1. stupně ZŠ.