Jak učit sám sebe : s myšlenkovými mapami, kreativními technikami a online nástroji - Černý, Michal, 1987- (BizBooks, 2016)
Publikace pro ty, kteří mají čas, chuť a možnost organizovat si učení po svém. Přináší téměř sedm desítek metod, které lze při učení sebe sama použít (tvorba myšlenkových a konceptuálních map, učení se příběhem, kreativní techniky, psaní poznámek v digitální podobě, učení se prostřednictvím sociálních sítí).