Miki Volek : nespoutaný život krále českého rock and rollu - Kříženecký, Jaroslav, 1955- (XYZ, 2016)
Sledování životních osudů českého rock'n'rollového zpěváka Mikiho Volka od velkých uměleckých úspěchů v 60. letech 20. století až po hluboký osobní pád o 30 let později.