Kuchařka pro malé šéfkuchaře a šéfkuchařky - Krupárová, Martina, 1967- (Edika, 2015)
Kuchařka pro starší děti, které by rády pronikly do tajů vaření. S mnoha barevnými fotografiemi, veselými ilustracemi a přesnými pracovními postupy.