Vražda bez oběti - Beráková, Zora, 1921- (Detektivní povídky, 2016)
Dvacet kriminálních povídek nás zavádí do nejrůznějších prostředí a odhaluje různé podoby lidských vztahů, vášně a touhy, které doutnají pod povrchem a nakonec vedou ke zločinu, jehož motivy bývají někdy velmi podivné a občas i naprosto malicherné. Žádný zločin ale není pro pachatele bez rizika, i když počítá s tím, že za sebou zametl všechny stopy. K odhalení pak stačí drobná chybička nebo prostě jen náhoda. Nakladatelská anotace.