Ó, jak ti závidím! - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2016)
Krátké texty, v nichž Pawlowská nešetří humorem a sebeironií, se s nadhledem dotýkají nevěry, výchovy dětí, lásky, manželství, seberealizace apod., otázek, kterými se obírá většina žen a jimž se lépe čelí s humorem a vtipem.