Ztraceni na Everestu : příběh jednoho velkého zapomenutého prvenství - Vranka, Milan, 1959- (Jota, 2016)
Autentický příběh čtyř slovenských horolezců, kteří v roce 1988 tragicky zahynuli při sestupu z Mount Everestu.