Pohádky bratří Grimmů = Märchen der Brüder Grimm - Navrátilová, Jana (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2016)
Klasické pohádky ve zjednodušené a zkrácené úpravě, v dvojjazyčné zrcadlové německo-české verzi. Pro začátečníky a mírně pokročilé.