S duší Japonky - Ogino, Denisa (Skutečné příběhy (Motto), 2016)
Autobiografické vypravování mladé Slovenky, která se po krachu manželství s Japoncem vrací ze země manžela do své vlasti a snaží se zde pro sebe i pro své dítě vybudovat nový život.