Sprechen Sie mit! : intenzivní kurz německé konverzace - Czmero, Jaromír (Edika, 2016)
Publikace nabízí němčinu v moderní podobě, s důrazem na každodenní komunikaci. Obsahuje čtyři tematické bloky a šestnáct přehledně strukturovaných lekcí. Lekce přinášejí článek, užitečné fráze, gramatiku, cvičení, upozornění na časté chyby českých mluvčích. Přehled nepravidelných sloves, klíč ke cvičením. CD namluvené rodilými mluvčími obsahuje téměř 100 poslechových cvičení. Učebnici mohou využít studenti středních a jazykových škol i samouci.